Intrebari frecvente

Pentru nelamuriri, accesati sectiunea ajutor. Pentru probleme la postarea continutului contactati administrator.

Postare continut

Postarea continutului pe site este posibila doar dupa ce aveti un cont de utilizator deschis si sunteti logati.

Contul meu, recuperare password

Datele contului utilizator sunt accesibile in pagina 'Contul meu' (elementul de meniu 'contul meu' apare in paginile interioare in partea dreapta). Recuparere parola e posibila din pagina solicita o parola noua (pentru utilizatorii nelogati, pentru cei logati modificarea parolei se face din pagina 'contul meu').

Structura site

Structura site-ului este foarte simpla; avem sectiunile unde se poate posta continutul, sectiunea cu informatii pentru utilizator (Ajutor, Info), sectiunea 'Contul meu' unde sunt vizibile datele si formularul de contact a utilizatorului.
In pagina unde a fost postat continutul sunt vizibile datele restaurantului/localului, meniul (vizibil in item-ul din tab 'Meniu'), evenimentele alocate acelui continut (vizibile in item-ul din tab 'Evenimente) si comentariile scrise de vizitatori la adresa restaurantului/localului. Utilizatorului autentificat in meniul tab apare un item suplimentar 'Modifica'. Aceasta optiune este configurata in asa fel incat fiecare utilizator poate modifica doar propria intrare. La fel e valabil si pentru elementele de meniu 'Introdu meniu' si 'Introdu eveniment' (acele elemente sunt vizibile doar utilizatorului autentificat), fiecare utilizator poate introduce intrari in acele sectiuni doar pentru continutul propriu. In pagina unde este vizibil continutul, intrarea restaurant/local, la finalul paginii este configurat un formular de trimitere a mesajelor e-mail catre adresa restaurantului. Scopul acelui formular este trimiterea rapida de intrebari si mesaje administratiei restaurantului/localului.

 

 

 

star2010 © Restaurante-Fastfood star

A Theme by Ermark Studio :: Jacobs Drupal Web Development