Intrebari frecvente

Pentru nelamuriri, accesati sectiunea ajutor. Pentru probleme la postarea continutului contactati administrator.

Postare continut

Postarea continutului pe site este posibila doar dupa ce aveti un cont de utilizator deschis si sunteti logati.

Contul meu, recuperare password

Datele contului utilizator sunt accesibile in pagina 'Contul meu' (elementul de meniu 'contul meu' apare in paginile interioare in partea dreapta). Recuparere parola e posibila din pagina solicita o parola noua (pentru utilizatorii nelogati, pentru cei logati modificarea parolei se face din pagina 'contul meu').

Cum introduc continut?

Continutul poate fi introdus doar de utilizatorul autentificat! Daca nu aveti cont deschis pe site, accesati pagina Logare/Inregistrare/Password, deschideti un cont de utilizator si abia dupa acea accesati pagina de introducere a continutului Creaza continut si introduceti continut in sectiunea dorita.
Dupa acesarea pagini 'Creaza continut' si alegerea sectiunii adecvate se va deschide formularul de introducere a continutului. Atentie! Respectati regulile scrise in descrierea campurilor. Campurile marcate cu steluta si cuprinse in grupul de campuri obligatorii trebuie complectate (usor de recunoscut, au descrierea scrisa cu text de cularea rosie si sunt marcate vizual, cuprinse intr-un chenar de linie punctata groasa).
La final salvati intrarea, veti fi redirectionati spre pagina introdusa. Daca doriti, din acea pagina puteti introduce suplimetar meniu sau eveniment pentru restaurantul introdus. Puteti introduce atunci, sau mai tarziu. Puteti introduce oricand daca accesati continutul introdus de dvs.
Daca intampinati probleme la introducerea continutului contactati administratorul din formularul de Contact

 

 

 

star2010 © Restaurante-Fastfood star

A Theme by Ermark Studio :: Jacobs Drupal Web Development