Intrebari frecvente

Pentru nelamuriri, accesati sectiunea ajutor. Pentru probleme la postarea continutului contactati administrator.

Postare continut

Postarea continutului pe site este posibila doar dupa ce aveti un cont de utilizator deschis si sunteti logati.

Contul meu, recuperare password

Datele contului utilizator sunt accesibile in pagina 'Contul meu' (elementul de meniu 'contul meu' apare in paginile interioare in partea dreapta). Recuparere parola e posibila din pagina solicita o parola noua (pentru utilizatorii nelogati, pentru cei logati modificarea parolei se face din pagina 'contul meu').

Reguli postare.

Reguli de postare continut pe site-ul Restaurante-Fastfood sunt scrise clar in sectiunea termeni si conditii . Utilizatorul autentificat poate posta continut in sectiunile: restaurante, fast food, cafenele, cofetarii. Suplimentar pot fi postate intrari in sectiunile evenimente si meniu. Link-ul spre postarea intrarilor in sectiunile evenimente si meniu e vizibil in pagina restaurantului, in partea de sus, dreapta, sub forma de link 'Introdu meniu', 'Introdu eveniment'. Acele link-uri sunt vizibile doar autorului, nu poate introduce meniu sau eveniment utilizatorul neautentificat sau 'autor-exemplu1' pentru intrarea introdusa de 'autor-exemplu2'. Aceasta restrictie este logica, fiecare introduce meniu si eveniment pentru localul propriu. Fiecare utilizator poate introduce un numar nelimitat de intrari sub forma de local, meniu, eveniment, nu exista restrictii in acest sens.
Fiecare intrare local are si o sectiune alocata comentarii localului. Comentariile pot fi postate de utilizatorii autentificati si sunt publicate automat. La publicarea comentariului, autorul intrarii local primeste un mesaj pe adresa de e-mail in care este vizibil continutul text al comentariilui, adesa url si nume autor. In cazul in care continutul text al comentariului incalca regulile stabilite in sectiunea termeni si conditii, contactati administratorul pentru a sterge comentariul si atentiona autorul.
Mai multe detalii despre termeni si conditii cititi in sectiunea alocata subiectului.

 

 

 

star2010 © Restaurante-Fastfood star

A Theme by Ermark Studio :: Jacobs Drupal Web Development